Rólam | Dietetikus Veszprémben - Online és személyes tanácsadás

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végeztem mint dietetikus, táplálkozási tanácsadó. Három évig éltem az Egyesült Királyságban és dolgoztam a Kingston kórházban mint gyermek dietetikus. Kisfiaim megszületése előtt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban dolgoztam. Jelenleg mint magán dietetikus, táplálkozási tanácsadó tevékenykedem Veszprémben, Budapesten és online tanácsadással is foglalkozom. Különösen szeretek gyerekekkel dolgozni legyen szó fogyókúráról, egészséges táplálkozásról, ételallergiáról vagy valamilyen betegségben tartandó diétáról.

Hiszek abban, hogy az egészséges táplálkozást mindenkinek az élete részévé lehet tenni, ráadásul úgy, hogy azt élvezni is fogja. Az egészségtelen ételek egészséges alternatívájának megtalálásával megmutatom, hogy a diétának nem kell betarthatatlannak, unalmasnak lennie.

Legyen akármi is az amivel hozzám fordul számíthat a bizalmamra. Dietetikus tanácsadásaim egyénre szabottak. Az én megközelítésem, hogy az ételeken keresztül fókuszáljunk a betegségek természetes megelőzésére és terápiájára. A legjobb tudásom szerint szeretnék segíteni Önnek ha életmódján szeretne változtatni, egészségesebben étkezni vagy ha betegség miatt kell diétáznia.

 Tanácsadói szolgáltatásaim: