Táplálkozási és életmód tanácsadás csoportok számára | Csik Orsolya dietetikus | Dietetikus Veszprémben - Online és személyes tanácsadás

IR online workshop

A 2 napos online tanfolyam alatt megszerezheted a gyakorlati és elméleti tudást, amellyel kezelheted inzulinrezisztenciádat gyógyszer nélkül.

Az inzulinrezisztenciát életmódváltással, természetes módszerekkel lehet kezelni. Az emberek igen nagy százalékában diagnosztizálnak az utóbbi években inzulinrezisztenciát. Viszont a megfelelő tudással a kezünkben, odafigyeléssel az inzulinrezisztencia és az esetleg hozzá társuló betegségek, mint a PCOS kezelhetők.

A két napos workshop során a következő területeket vesszük sorra, amelyeknek a javításával a betegség kezelhető gyógyszer nélkül:

  • Étkezés: Hogyan valósítsuk meg? Hány gramm szénhidrátra van szükségünk? Lassú és gyors felszívódású szénhidrátok ismertetése, egyéb tápanyagok jelentősége a betegségben. Gyakorlati tanácsok, fortélyok.
  • Az inzulin rezisztencia lelki okainak kezelése a stressz csökkentésének, gyakorlati kivitelezés.
  • Bélflóra állapota és az inzulinrezisztencia összefüggése. Megtanuljuk, hogyan lehet helyreállítani a bélrendszerünk állapotát.
  • Testmozgás fontossága, megvalósítási lehetőségek. A megfelelő pihentető alvás jelentősége, ennek elérése, praktikák.
  • Alkalmazható táplálék kiegészítők. A külső ártó tényezők feltárása és kizárása.

Mit kapsz még:

  • A worksop témáiról írásos anyagot
  • Tápanyagtáblázatot
  • A diéta gyakorlati kivitelezéséhez segédanyagokat
  • Receptgyűjteményt

Időpontok: A következő workshop szervezés alatt.

A tanfolyam ára:

49000 Ft

Jelentkezni lehet emailben, vagy az alábbi telefonszámon:

A jelentkezésed a tanfolyam árának átutalásakor regisztrálódik.

 

Kezdő vegán főzőtanfolyam

Egész napos foglalkozás ahol sokfajta vegán ételbe kóstolhatsz bele, hogy lásd milyen változatosan és ízletesen lehet vegán ételeket készíteni. Elsősorban kezdőknek ajánlom a tanfolyamot, akik érdeklődnek a vegán életmód iránt vagy nemrég kezdték el a vegán életmódot. A tanfolyamon szeretnélek megtanítani, hogy hogyan tudod a különböző állati alapanyagokat helyettesíteni, így sokkal egyszerűbbé tenni a kezdésedet ebben az életmódban. Lehetőséged lesz, hogy kipróbáld milyen elkészíteni például egy hagyományos süteményt a hagyományos hozzávalók nélkül vagy megtanuld, hogyan helyettesítsd a húst, a tejet, tejtermékeket a tojást a vegán ételkészítésben.

Vidám, barátságos kiscsoportos főzőtanfolyam ahova akár a barátaiddal együtt is jelentkezhetsz.

Minden felszerelést biztosítok a helyszínen. A tanfolyamon használt kötényt ajándékba kapod, illetve egy általam összeállított receptfüzetet is kapsz a nap végén. A maradék ételt hazaviheted, hogy a szeretteid is megkóstolhassák.

A tanfolyam ára 25000 Ft.

A tanfolyam időpontja: Következő tanfolyam szervezés alatt

Helyszín: Veszprém

Jelentkezés emailben az info@egeszsegesdieta.eu email címen.